Friluftsgruppa.no     

      Lenker

 

 

           Hjem

      

 

 

   Satsingsområde

 

          Kontakt

      Produkter

 

 

Opp, ut og nyt!

 

Friluftsgruppa.no skreddersyr turopplegg for deg og din bedrift.

 

 

 

Friluftsgruppa.no har et overordnet mål om at flere skal ut og nyte naturen vi har rundt oss. En ting er hvertfall sikkert; Vi har alle ulike utgangspunkt for hva vi liker. Videre vil det også være ulikt syn på hva en skog- eller fjelltur skal inneholde og være godt for; Stikkord er ofte rekreasjon, avkobling, spenning, action, jakt, fiske, etc... Det kan altså være snakk om å bare ta seg en en liten sykkeltur eller kanskje gåtur i skogen, men også slå leir ved et stille tjern - kaste ut fiskesnøret og bare "være". Eller hva med å sove i en lun snøhule med kun lyset fra et stearinlys når stormen raser på utsiden? 

 

Uansett hva ditt ønske og mål er;

Friluftsgruppa.no er behjelpelig med å planlegge, skreddersy og gjennomføre turopplegg / turpakker som passer din bedrift, din vennegjeng, ditt lag eller din forening.

Ikke la været eller årstiden stoppe dine planer. Det er når naturen "røsker" i deg at opplevelser blir sterke.

Har du en idè for deg og dine ansatte der friluftsliv - sommer som vinter frister? Ønsker du å kombinere sosiale happenings med teambuilding og samarbeid, avsluttet med noen herlig avslappende timer rundt leirbålet? Kan dette være noe? Les mer om hva som tilbys på linken under.

Les mer her

 

Friluftsgruppa.no sine foredrag og kurstilbud

 

 

Friluftsgruppa.no lever og ånder for friluftsliv. Derfor ønsker Friluftsgruppa å dele grunntanker, erfaringer og ideer med flere. 

Med flere år i skoleverket og alternativ undervisning, så er det gjort mange erfaringer og tanker rundt betydningen av friluftsliv i arbeidet med barn og unge, men også som ren rekreasjon og avkobling for oss mennesker i en hektisk hverdag. 

 

Friluftsgruppa.no tilbyr et bredt spekter av temaer gjennom sine foredrag og kurstilbud (se link under).

Målgruppen er institusjoner, lag, foreninger, bedrifter, skoler, barnehager, SFO og andre interesserte.

Friluftsgruppa.no skreddersyr opplegg for at det skal passe til DIN bedrift. Friluftsgruppa.no tar på seg oppdrag gjennom hele året, med unntatt av juli måned.

Dersom dette høres interessant ut, ta gjerne kontakt for en uforpliktende prat.

Les mer her

 

Friluftsgruppa.no ønsker mer fysisk aktiv undervisningssektor

 

 

Grunnskolen har gradvis blitt en mer teoretisk skole. Mange av de praktisk-estetiske fagene har forsvunnet til fordel for mer teoretiske fag. Dessverre er ikke alle teoretikere. En kombinasjon av teori og praksis ville derimot ha hjulpet mange. Men når slike muligheter blir sjeldnere og sjeldnere, da er det grunn til å tro at flere fortsatt vil falle fra i årene som kommer.

Etter flere år i grunnskolen synes det klart at et fag som friluftsliv burde ha en plass på timeplanen. Grunnene er mange. Stikkord som

økt mestring, sosial utjevner, bedrer kommunikasjon med barn/unge, barrierebrytende, fysisk og psykisk oppkvikkende, stressfaktoren forsvinner og opplevelser "står i kø". Dette vil være fag som vil kunne treffe alle elever, uansett nivå. Faget vil også lett la seg kombinere med andre fag.

Spørsmålet er da; Er det mulig å implementere et fag som friluftsliv i en skolehverdag? Helt klart JA!

 

Å opprette interngruppe-tiltak i skoler vil være en fornuftig satsing med tanke på blant annet:

  • Forhindre drop-uts. (På sikt kostnadsbesparende?)
  • Prestasjonsfremmende (fysisk og psykisk)
  • Som belønning?
  • Sosialt inkluderende og utjevnende
  • Kan forsvares i læreplaner i nesten alle fag.

Les mer her

 

Friluftsgruppa.no med tilbud til barn, unge og ungdomsgrupper

 

 

På sikt vil Friluftsgruppa.no kunne tilby turpakker for barn & unge som trenger forandring og kanskje positive opplevelser i sin hverdag. Turpakkene vil da inneholde ulike mestringsaktiviteter, utfordringer, men kanskje viktigst det sosiale og trivelige livet rundt leirbålet.

Målgruppa er da kommuner (Barnevernstjenester) og institusjoner.

Les mer her

 

 

 

 

NYHETER:

 

Friluftsgruppa.no

Friluftsgruppa.no er nå en del av bedriftsverden.

 

 

 

 Der andre gir opp...!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Friluftsgruppa.no © 2011 - all rights reserved

ML Webdesign